Universal trakteert ons op proloog van 5 minuten voor 'Jurassic World: Dominion'

Universal trakteert ons op proloog van 5 minuten voor 'Jurassic World: Dominion'

Gaaf!

Hoewel Jurassic World: Dominion pas volgend jaar juni uitkomt en een trailer ongetwijfeld nog lang op zich zal laten wachten, worden we al wel behoorlijk vermaakt met eerste beelden. Zo is nu een volledige proloog van maar liefst 5 minuten vrijgegeven.

Oorspronkelijk werd deze voor bioscoopbezoekers vertoond voorafgaand aan Fast & Furious 9 eerder dit jaar. Je kunt hem hieronder bekijken:


Lang, lang geleden...
Hoewel de proloog niet is samengesteld uit beelden van de film, is hij wel bedoeld om het toneel te vormen voor het zesde hoofdstuk in de franchise en fans eraan te herinneren hoe uitgestrekt dit avontuur is.

Studio Universal Pictures omschrijft de proloog als "een nieuwe special, geregisseerd door terugkerend kopman Colin Trevorrow, met shots die niet in de uiteindelijke film zelf voorkomen, maar een aparte originele inhoud hebben, dienend als het begin van een verhaal dat volgende zomer wordt voortgezet".

"Het publiek wordt mee terug in de tijd genomen, 65 miljoen jaar naar het verleden om de wereld te ervaren voordat de mens bestond (met zeven nieuwe dinosaurussoorten die nog nooit eerder in een Jurassic-deel zijn vertoond) en bied vervolgens een kleine glimp van de nieuwe wereld waarin dinosaurussen onder ons leven".

NieuwsFilm

meest populair