Universal trakteert ons op proloog van 5 minuten voor 'Jurassic World: Dominion'

Gaaf!

Arjen Rooseboom 24 November 2021 13:07 in Video
Hoewel Jurassic World: Dominion pas volgend jaar juni uitkomt en een trailer ongetwijfeld nog lang op zich zal laten wachten, worden we al wel behoorlijk vermaakt met eerste beelden. Zo is nu een volledige proloog van maar liefst 5 minuten vrijgegeven.

Oorspronkelijk werd deze voor bioscoopbezoekers vertoond voorafgaand aan Fast & Furious 9 eerder dit jaar. Je kunt hem hieronder bekijken:


Lang, lang geleden...
Hoewel de proloog niet is samengesteld uit beelden van de film, is hij wel bedoeld om het toneel te vormen voor het zesde hoofdstuk in de franchise en fans eraan te herinneren hoe uitgestrekt dit avontuur is.

Studio Universal Pictures omschrijft de proloog als "een nieuwe special, geregisseerd door terugkerend kopman Colin Trevorrow, met shots die niet in de uiteindelijke film zelf voorkomen, maar een aparte originele inhoud hebben, dienend als het begin van een verhaal dat volgende zomer wordt voortgezet".

"Het publiek wordt mee terug in de tijd genomen, 65 miljoen jaar naar het verleden om de wereld te ervaren voordat de mens bestond (met zeven nieuwe dinosaurussoorten die nog nooit eerder in een Jurassic-deel zijn vertoond) en bied vervolgens een kleine glimp van de nieuwe wereld waarin dinosaurussen onder ons leven".

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Hype hype hype. Zoveel in deze film. Deze eerste 5 minuten zien er fenomenaal uit.

adofmirosch

Avatar

Deze proloog is beter dan heel het vorige deel! Helemaal het begin in de prehistorie is prachtig gemaakt.

Ereptile

Avatar

Ik vind het geweldig dat ze de dinosaurussen prehistorisch accuraat hebben gemaakt voor de proloog, maar toch de Jurassic Park look hebben behouden voor de dinosaurussen van Isla Nublar en Isla Sorna.

Wat Wong ook zei in de Jurassic World: de dinosaurussen zouden er heel anders uit zien als ze 100% pure DNA hadden. Tof dat ze daar aan hebben gedacht!

Coola

Avatar

Hopelijk word hij minstens zo goed als Fallen Kingdom

Robbepost

Avatar

^ Ja precies anders is het wel extreme bagger

David Mills

Avatar

Ik wil graag enthousiast zijn want het ziet er fantastisch uit maar ik ben Fallen Kingdom niet vergeten, dit was een draak van een film.

Coola

Avatar

^^ het is imho de op één na beste jurassic park/world film enkel Jurassic Park : The lost world is beter.

Fallen kingdom word helemaal een goede film zodra het een dino crisis word. De eerste act is al goed en de tweede act (de veiling) is okayish maar zodra die dino crisis vibe begint is het uitmuntend.

Artificialis

Avatar

Er zijn momenten waarop dit werkt en momenten waarop dit niet werkt. Die popcorneters en dat zoenende koppel tussendoor zijn bedoeld als comic relief, maar dat haalt de serieusheid uit die hele scène. Ook vind ik de muziekkeuze erg slecht.

Dat gezegd hebbende vind ik de CGI er behoorlijk goed uitzien. Het gaat niet om de textures, maar dat de beesten op een realistische manier bewegen. Daarin is deze proloog zeer goed geslaagd. Dat eerste stuk zou je zo voor een Walking with Dinosaurs achtige documentaire kunnen inzetten.

NieuwsFilm

meest populair