Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spencer (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Te zien in de bioscoop
Tien jaar na haar huwelijk met prins Charles, is de liefde van Diana voor haar man zwaar bekoeld. Ze worstelt met het keurslijf van het koningshuis, maar vertrekt desondanks naar het enorme landhuis Sandringham voor het kerstweekend van de familie. Diana hekelt alle tradities en gebruiken en wil niets liever dan ontsnappen.

The House That Jack Built (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars von Trier | Cast: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, e.a. | Te zien op: Prime Video
De zeer intelligente Jack is een seriemoordenaar die elk moord ziet als een kunstwerk op zich en zijn gedachten hierover bespreekt met de mysterieuze Verge. Naarmate de politie steeds meer in zijn buurt komt, neemt hij grotere risico's, in een poging een ultiem kunstwerk te maken.

Home Sweet Home Alone (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Archie Yates, Ellie Kemper, Rob Delaney, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De familie van Max Mercer vertrekt met de kerstvakantie naar Japan. De tienjarige jongen blijft echter per ongeluk alleen thuis achter. Wanneer een getrouwd stel dat een kostbaar erfstuk kwijt is geraakt voor de deur staat om het terug te halen, is het aan de vindingrijke Max om het tweetal buiten te houden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair