Netflix gaat full 'Power Rangers'-modus met meerdere films en televisieseries

Netflix gaat full 'Power Rangers'-modus met meerdere films en televisieseries

Over vertrouwen gesproken...

We horen er al een tijdje geruchten over en nu is het officieel bevestigd dat streamingdienst Netflix binnenkort met een gedeeld universum komt rondom de beroemde Power Rangers.

Vorig jaar kocht Entertainment One onverwachts Hasbro voor een deal van $4 miljard dollar. Dit kreeg echter lang niet zoveel aandacht als de overname van Marvel/Lucasfilm door Disney.

In ieder geval gaat de studio nu op korte termijn verder met een stortvloed aan films en televisieseries op basis van de speelgoedfabrikant met de gekleurde ninja's als belangrijkste prioriteit.

Grootste plannen
Jonathan Entwistle is toezichthouder op het geheel en voormalig HBO-president Michael Lombardo, tegenwoordig president van Global Television, deelde onlangs een update met DEADLINE:

"Het wordt niet slechts één show, het worden meerdere shows gevolgd door familievriendelijke films. We hebben een geweldige schrijfpartner voor Jonathan gevonden, Netflix is ​​opgewonden en wij zijn opgewonden"!

Het klinkt allemaal als een ambitieuze benadering, maar veel teleurstellender dan de reboot uit 2017 kan het in elk geval niet worden.

NieuwsFilm

meest populair