Netflix gaat full 'Power Rangers'-modus met meerdere films en televisieseries

Over vertrouwen gesproken...

Arjen Rooseboom 25 November 2021 12:03 in Algemeen
We horen er al een tijdje geruchten over en nu is het officieel bevestigd dat streamingdienst Netflix binnenkort met een gedeeld universum komt rondom de beroemde Power Rangers.

Vorig jaar kocht Entertainment One onverwachts Hasbro voor een deal van $4 miljard dollar. Dit kreeg echter lang niet zoveel aandacht als de overname van Marvel/Lucasfilm door Disney.

In ieder geval gaat de studio nu op korte termijn verder met een stortvloed aan films en televisieseries op basis van de speelgoedfabrikant met de gekleurde ninja's als belangrijkste prioriteit.

Grootste plannen
Jonathan Entwistle is toezichthouder op het geheel en voormalig HBO-president Michael Lombardo, tegenwoordig president van Global Television, deelde onlangs een update met DEADLINE:

"Het wordt niet slechts één show, het worden meerdere shows gevolgd door familievriendelijke films. We hebben een geweldige schrijfpartner voor Jonathan gevonden, Netflix is ​​opgewonden en wij zijn opgewonden"!

Het klinkt allemaal als een ambitieuze benadering, maar veel teleurstellender dan de reboot uit 2017 kan het in elk geval niet worden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Die reboot uit 2017 vond ik allesbehalve teleurstellend. Er mocht wat meer actie zijn, CGI was niet altijd even lekker maar het verhaal was best ok voor een power rangers film.
Shattered Grid vond ik in de recentere comics geweldig, maar goed, ‘familievriendelijke’ films. Daar zit ik niet op te wachten. Maar ik ben dan ook de 10 jaar gepasseerd.

And...Action

Avatar

Ik weet nog wel dat dit op telekids was. Kon niet wachten tot zo'n aflevering afgelopen was zodat we weer toffe dingen konden kijken. Dit is nooit wat voor mij geweest behalve een middel om even van de tv weg te gaan. Maar gelukkig hangt de film en entertainment industrie niet van mij af.

NieuwsFilm

meest populair