Verwijderde scène 'Venom: Let There Be Carnage' onthult veel groter en kwaadaardiger plan

Er was meer ambitie dan enkel de moord op Eddie Brock...

Arjen Rooseboom 25 november 2021 13:37 in Algemeen
Venom: Let There Be Carnage, het vervolg op Venom uit 2018, was erg vermakelijk, maar de hele inzet van het plan dat de schurk van Woody Harrelson bekokstoofde, was relatief laag en nogal mager.

Zijn Carnage wilde Venom dood hebben en hijzelf Eddie Brock (Tom Hardy), klaar. Een verwijderde scène laat echter zien dat er oorspronkelijk meer achter zat. Carnage blijkt een heel verwrongen idee te hebben voor wereldheerschappij. Bekijk de geschrapte scène hieronder:


Zoals te zien is was de ambitie veel groter dan het simpelweg vermoorden van Brock en diens symbioot. Carnage maakt aan zijn liefde Shriek (Naomi Harris) duidelijk dat hij de wereld wil herbevolken met symbionten van menselijke hybriden, een behoorlijk verwrongen concept.

Achteraf gezien maakt het weinig meer uit
Gezien de korte speelduur van nog geen 90 minuten, paste het waarschijnlijk niet om bovengenoemd subplot op een goede manier volledig uit te werken, maar het was wellicht interessant geweest.

Uiteindelijk werd dus voor de eenvoudigere aanpak gekozen en daar heeft de film niet al teveel onder geleden. Een beetje meer tijd doorbrengen met Carnage behalve in actiescènes was ongetwijfeld toegejuicht, maar dat zal de makers nu worst wezen na $450 miljoen dollar opbrengst.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Had er zooooo'n zin in. Waardeloze film helaas!

NieuwsFilm

meest populair