Heel veel nieuwe beelden in korte teaser voor 'The Matrix Resurrections'

Heel veel nieuwe beelden in korte teaser voor 'The Matrix Resurrections'

De eerste met maar één Wachowski aan het roer...

Fans bereiden zich voor om in december terug te keren naar The Matrix met het vierde deel Resurrections en een nieuwe promovideo biedt een glimp op flink wat extra ongezien beeldmateriaal.

Lana Wachowski keert terug (zonder zus Lilly dit keer) voor de regie, naast franchiseveteranen Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss.

Hoewel werd aangenomen dat het een direct vervolg is op het origineel uit 1999 en Reloaded/Revolutions uit 2003, heeft co-schrijver David Mitchell gesuggereerd dat het toch net iets meer en iets anders is.


Terug bij af
Wat er allemaal gaat gebeuren in Resurrections is nog een beetje vaag (tenzij je dit spoiler-artikel hebt gelezen). Er zijn weer blauwe en rode pillen en er duiken heel wat bekende gezichten op.

Maar Morpheus is nu bijvoorbeeld jong en wordt gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II en Neo blijkt weer de oude Thomas Anderson te zijn.

Gelukkig voor hem is er altijd nog Trinity en hopelijk leidt zij hem weer naar de verlossing uit een door machines(?) computer-gesimuleerde werkelijkheid. Vanaf 23 december zie je de actiefilm in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair