Lady Gaga droeg een kogelwerend vest tijdens de inauguratie van president Biden

De beveiliging werd zeer serieus aangepakt!

FilmTotaal 25 november 2021 16:59 in Celebrity
Lady Gaga heeft onthuld hoe de kleermakers een kogelwerend vest hadden verwerkt in de schitterende jurk die ze in januari droeg tijdens de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden. Ze besprak dit in de talkshow The Late Show.

"Dit is een van de momenten waarop ik als muzikant en artiest echt ontzettend trots ben. Het betekende veel voor mij, omdat ik kon laten zien aan de wereld waarom ik doe wat ik doe", begint Gaga, die de eer had om het Amerikaanse volkslied te zingen tijdens de ceremonie.

"Ik hou ervan om in de paar minuten die ik heb een glimlach op het gezicht van mensen te kunnen toveren, en niet alleen op het gezicht van de fans van president Biden, maar bij iedereen".

Ook bevestigt de zangeres (en tegenwoordig moeten we ook zeggen actrice natuurlijk) dat ze een kogelwerend vest droeg tijdens haar optreden. Gaga had een jurk van het Italiaanse modehuis Schiaparelli aan, waarin het vest min of meer was verwerkt.

"Ik droeg inderdaad een kogelvrij vest onder mijn jurk", vertelt ze. "Dat hadden ze er keurig in genaaid".

Waarom moest ze zulke veiligheidsmaatregelen treffen? "Het was een enge tijd in ons land", legt Gaga uit. "Ik geef ontzettend veel om mijn familie en als artiest begrijp ik dat ik mijzelf in allerlei gevaarlijke situaties breng om te kunnen doen wat ik leuk vind om te doen".NieuwsFilm

meest populair