'The Batman' onthult een wel heel intrigerende nieuwe synopsis

'The Batman' onthult een wel heel intrigerende nieuwe synopsis

Het verhaal van The Batman wordt best bijzonder.

Warner Bros. heeft een heel uitgebreide synopsis vrijgegeven voor The Batman van Matt Reeves. Het wordt een behoorlijk duistere reis in de criminele onderwereld van Gotham.

Tot nu toe kregen we bovenal vrij vage synopsissen te zien. Vandaag is er een uitgebreide en complete synopsis met een heleboel onthullingen.

Gevaarlijke onderwereld
In de synopsis lezen we dat Batman nu twee jaar actief is als gemaskerde held. Veel van de bijpersonages worden genoemd, waaronder de Riddler. Maar het lijkt erop dat er nog een bedreiging is.

Bruce Wayne is diep in de schaduwen van Gotham City doorgedrongen, na twee jaar over de straten gewaakt te hebben als Batman. Met enkel een paar vertrouwde bondgenoten - Alfred Pennyworth en Lt. James Gordon - onder het corrupte netwerk van officials en belangrijke figuren in de stad, heeft de burgerwacht zichzelf als de enige belichaming van wraak neer weten te zetten in de stad.

Als een moordenaar zich op sadistische wijze op de elite van Gotham richt, maakt dat een reeks cryptische aanwijzingen de beste detective van de wereld op een onderzoek in de onderwereld leidt. Daar komt hij personages als Selina Kyle a.k.a. Catwoman, Oswald Cobblepot a.k.a. Penguin, Carmine Falcone en Edward Nashton a.k.a. Riddler tegen. Terwijl het bewijs dichter naar huis leidt en de omvang van de plannen van de dader helder wordt, moet Batman nieuwe relaties opbouwen, de dader ontmaskeren en gerechtigheid brengen richting het misbruik van macht en de corruptie die Gotham City al zo lang plagen.

NieuwsFilm

meest populair