Deze 'Shang-Chi'-ster wil vechten tegen Wolverine

Deze 'Shang-Chi'-ster wil vechten tegen Wolverine

Dat zou wel tof kunnen zijn.

Afgelopen september kwam Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings uit in de bioscoop. Nu is het in de Verenigde Staten zelfs de best verdienende film van het jaar. De kans is groot dat veel van de personages in de toekomst terugkeren.

En natuurlijk droomt elk van de castleden over hun toekomst in het Marvel Cinematic Universe. Florian Munteanu speelt in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de rol van Razor Fist en sprak recent over zijn Marvel-personage en specifiek ook over zijn gedroomde gevecht.

Wolverine vs Razor Fist
"Oh dat is echt een moeilijke vraag," begon Munteanu toen hem gevraagd werd met wat hij de toekomst wil zien brengen voor Razor Fist. "Dat is een moeilijke vraag man. Vooropgesteld geef ik niet te veel weg, als ik zeg dat ik de emotionele kant van Razor Fist wil zien. Mijn gevoel is dat er veel achter zijn masker zit, achter dat lijf."

"Het is een man met een groot hart en een interessant achtergrondverhaal. Dus ik wil de diepte in en laten zien dat hij meer is dan een soldaat, ook al zien we waarden als loyaliteit en ook al blijft hij tot het einde bij Wenwu. Tot hij zich realiseert dat hij geen andere keuze heeft dan zich bij de andere partij te voegen, zodat zij het levend halen."

Blijkbaar zijn fans dol op zijn personage, want "ze sturen me comics waarin Razor Fist een ontmoeting met Wolverine heeft. Dat zou denk ik een toffe match zijn: mes tegen mes. Dat klinkt geweldig, dus dat heeft veel potentieel."

NieuwsFilm

meest populair