Keanu Reeves recenseert 'Dune' in één woord

Keanu Reeves recenseert 'Dune' in één woord

De acteur is ook niet iemand van veel woorden.

Er is een maand verstreken sinds Denis Villeneuve's Dune in de bioscoop verscheen. De nieuwe verfilming van Frank Herbert's boek uit 1965 doet het bij zo'n beetje iedereen goed lijkt het wel.

Acteur Keanu Reeves ging in een reactie in op Dune. Tijdens een uitgebreid interview met Esquire liet hij weten hoe de film beviel. En in één woord recenseert hij Dune: "geweldig".

Dune-film
Dat Reeves zo positief is over Dune is natuurlijk een mooie reactie. Heel wat mensen zijn het eigenlijk ook wel met hem eens dat het een behoorlijk goede film is en gelukkig maar, want Dune moet een vervolg krijgen dat eind 2023 in de bioscoop draait.

De film Dune van regisseur Villeneuve is het eerste van twee delen om het boek van Herbert te verfilmen.

Het eerste deel is vooral de opzet van het verhaal en het opbouwen van een mooie en geloofwaardige wereld waarin de hoofdpersonen leven. De tweede film zal laten zien of Paul Atreides de messiah is en duikt in zijn pogingen om samen met de Fremen de Harkonnens te verjagen van Arrakis.

Ook liet Villeneuve in een interview al eens weten dat de nieuwe Dune-film wat hem betreft een stuk meer epische actie krijgt en ergens ook leuker wordt om naar te kijken.

NieuwsFilm

meest populair