Prime Video maakt er weer een mooie filmweek van met 6 nieuwe films

Prime Video maakt er weer een mooie filmweek van met 6 nieuwe films

Dit zijn de nieuwe titels op Prime Video.

Elke zondag vertellen we je over de nieuwe releases op Prime Video. Ook deze week weer, met in totaal zes nieuwe films. We duiken er meteen in!

Nymphomaniac: Vol. I (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars von Trier | Cast: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf
Joe (Charlotte Gainsbourg) is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen in een steegje. Ze wordt door Seligman (Stellan Skarsgård), een oude, charmante vrijgezel meegenomen naar zijn huis, die haar verzorgt. Joe vertelt hem het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.

Nymphomaniac: Volume II (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars von Trier | Cast: Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg, Connie Nielsen, Uma Thurman
Afsluitend deel in dit erotische tweeluik van Lars van Trier. Het verhaal begint als Joe op een koude winteravond in een steegje in elkaar geslagen wordt. De oude, charmante vrijgezel Seligman vindt haar daar en neemt haar mee naar huis. Hij verzorgt haar wonden en vraagt ondertussen naar haar leven. In acht hoofdstukken vertelt Joe haar erotische levensverhaal, in al zijn facetten.

Burning (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chang-dong Lee | Cast: Ah In Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon, Soo-Kyung Kim
Jong-su is parttime werknemer, die tijdens een bezorgrondje Hae-mi tegenkomt. Ze woonden ooit in dezelfde wijk. Zij vraagt hem om op haar kat te letten in de tijd dat ze naar Afrika gaat. Als ze dan terugkeert, blijkt ze een geheime hobby te hebben.

Astérix et Cléopatre (1968)
Bekijk de afbeeldingRegie: René Goscinny, Lee Payant | Cast: Roger Carel, Jacques Morel, Micheline Dax, Jacques Balutin
Julius Caesar beledigt Cleopatra diep door zijn opmerking dat haar volk decadent en onbekwaam is. Om dit te weerleggen gaat ze een weddenschap aan met Caesar: ze verklaart onomwonden dat ze binnen drie maanden een schitterend paleis voor hem in Alexandrië kan laten bouwen. Daarvoor contacteert ze de weinig competente architect Edifis die al snel in de problemen komt. Maar die heeft wel het uitstekende idee om een beroep te doen op Asterix en Obelix.

Dog Years (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fabio Mollo | Cast: Aurora Giovinazzo, Federico Cesari, Federico Cesari, Federico Cesari
Na een onfortuinlijk auto-ongeluk met een hond, besluit ze haar levensjaren in hondenjaren te tellen. Nu ze zestien wordt, is ze een eeuw oud, want een jaar van haar leven telt ineens voor zeven. En dus besluit Stella, ervan overtuigd als ze is dat ze nog maar weinig levensjaren heeft, een bucket list te schrijven met alles wat ze wil realiseren voor haar dood.

My Extraordinary Summer with Tess (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Wouterlood | Cast: Josephine Arendsen, Tjebbo Gerritsma, Jennifer Hoffman, Julian Ras
Bang om als jongste van de familie alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess' leven voorgoed zal veranderen.

NieuwsFilm

meest populair