Bruce Campbell geeft definitief uitsluitsel over zijn toekomst als 'Evil Dead' Ash

Het lijkt over en uit...

Arjen Rooseboom 28 november 2021 15:13 in Algemeen
Als er één ding is waar Evil Dead-fans geen genoeg van kunnen krijgen, dan is het wel Bruce Campbell als Ash Williams. Maar nu heeft de 63-jarige acteur een drastische beslissing genomen.

Na drie seizoenen sh vs. Evil Dead vindt hij het welletjes geweest en besluit om met pensioen te gaan. Volgens Campbell heeft hij "alles met het personage gedaan wat ermee gedaan kon worden".

Hij speelde niet alleen in de originele trilogie van Sam Raimi, maar dus ook in 30 afleveringen van de STARZ-serie. Hij verlaat de franchise echter niet helemaal, want voor het aankomende Evil Dead Rise fungeert hij als producent (overigens samen met Raimi).

Het is goed zo
Campbell tegenover COLLIDER: "Ik heb niets meer te geven. Die drie seizoenen waren de langste van mijn leven. Regisseurs e-mailden mij bezorgd als ik aangaf 'Hé, mijn knie werkt niet goed', 'Hé, ik kan niet meer rennen', 'Laten we de stuntman in de buurt hebben'. Het was gewoon een eindeloze fysieke strijd".

"Ik ben echt blij dat we het gedaan hebben, hoor. Want we zagen Ash zijn huis, ontmoetten zijn vriendinnen, zijn dochter waarvan zowel hij als wij niet wisten dat hij die had en natuurlijk zijn vader, gespeeld door de grote Lee Majors".

"Ik heb het gevoel dat we echt op alle knoppen hebben gedrukt en dat hij zijn lot heeft vervuld dat in dat oude boek is geschreven. Hij was de man die voorbestemd was om het kwaad in het verleden, het heden en de toekomst te verslaan, dus wat heb je nog meer nodig?"

"We wisten dat de kijkcijfers slecht waren en dat we een einde moesten bedenken toen we het laatste seizoen ingingen, omdat STARZ ons waarschijnlijk niet zou verlengen. En we hadden gelijk. Dus godzijdank hebben we dat gedaan".

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair