Houd je vast, speelduur van 'Spider-Man: No Way Home' wéér veranderd

Maar dit lijkt dan eindelijk de definitieve te zijn...

Arjen Rooseboom 28 November 2021 21:30 in Algemeen
Het is bijna tijd voor Spider-Man: No Way Home en dat MARVEL-fans hier reikhalzend naar uitkijken, is een redelijk understatement.

Gezien het feit dat we het hebben over een blockbuster die een multiversum zal opengooien, een boog van drie films aan elkaar verbindt, een ondersteunende rol biedt aan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) die ook opbouwt naar zijn eigen solo-vervolg en diverse schurken gaat introduceren om het MCU op zijn kop te zetten, verwacht niemand dat No Way Home een vluggertje van 90 minuten zal worden.

Eerder meldden we al dat het derde avontuur van Tom Hollands webslingeraar precies 150 minuten (2,5 uur) ging duren, toen werd bekend dat daar nog eens 3 minuten bij gingen komen, maar nu zijn er opeens weer 5 minuten afgehaald.

Die tijd is ook wel nodig
Met 148 minuten wordt het dan (als je Infinity War en Endgame even niet meerekent) de op één na langste film voor een superheld in de geschiedenis van het MCU, met alleen Eternals voor zich.

Maar waar laatstgenoemde alle zeilen bij moet zetten om zich te bewijzen als lange zit, heeft Spidey de liefde van het publiek al lang verdiend.

Synopsis van het verhaal
Voor het eerst in de geschiedenis wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtspin ontmaskerd en kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), zal de inzet nog gevaarlijker worden, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

No Way Home staat gepland voor een release op 17 december dit jaar.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Het gaat lekker met phase 4........

Hier heb ik overigens wel zin in na.

STYD

Avatar

Zet je dan wel aan het denken welke scene ze verwijderd hebben. Ben wel benieuwd eigenlijk

NieuwsFilm

meest populair