Nieuwe kijkcijferkanon van Netflix verslaat 'Bird Box'

Dwayne Johnson voorbij aan Sandra Bullock.

Bram de Groot 28 November 2021 23:30 in Algemeen
In 2018 was de horrorthriller Bird Box een groot succes voor Netflix en lange tijd stond de film met Sandra Bullock bekend als de beste bekeken Original Film van Netflix. Daar is nu een einde aan gekomen, volgens Dwayne Johnson.

"RED NOTICE is officieel DE GROOTSTE FILM IN DE GESCHIEDENIS VAN NETFLIX geworden!!!" schrijft The Rock op zijn Instagram. "In minder dan twee weken hebben we alle records gebroken en we hebben nog vele weken te gaan."

Red Notice is kijkcijferkanon
Verleden week onthulde Netflix nog dat Red Notice al door 150 miljoen mensen was bekeken, slechts één week na de première. Even later werd bekend dat de Red Notice 277,9 miljoen uur bekeken zou zijn.

Bird Box stond toen op 282 miljoen uren bekeken en nu is Red Notice dus ook langs die score. En gek is het uiteraard niet. Naast The Rock heeft de actiefilm ook rollen voor de grote Hollywoodsterren Ryan Reynolds en Gal Gadot. Wat vind jij van de film?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

Ryan Reynolds is weer erg irritant. Gal Gadot word steeds beter als actrice en Dwayne Johnson is als zoals hij altijd acteert.
Film vond ik zelf tegenvallen. Hoop op geen vervolg.

Jkorpor030

Avatar

Ik vond het geen hoogvlieger. Ik had vanaf moment 1 al door dat Johnson en Gadot eigenlijk samen werkte. En nee ik heb er niks over gelezen vantevoren. Ik had een leuke originele plot twist wel leuk gevonden maar helaas het bleef een beetje uit. Vermakelijke film verder, op zich nier veel mis mee. Maar Birdbox vind ik veel spannender en gewoon beter.

David Mills

Avatar

Geen sterkte film maar wel aardig om een keer te zien. Bird Box was een veel betere film. De vergelijking is natuurlijk ook krom. Netflix had in 2018 139 miljoen leden en in 2021 209 miljoen leden. Logisch dat het aantal kijkuren stijgt. Het gaat bij nieuwe films voornamelijk om de eerste paar weken na release

NieuwsFilm

meest populair