De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 29 November 2021 22:30 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

A Castle For Christmas (2021)
Regie: Mary Lambert | Cast: Brooke Shields, Cary Elwes, Lee Ross, e.a.
De fans van bestsellerauteur Sophie Brown zijn furieus vanwege een dramatische ontwikkeling in haar nieuwe boek. Om aan dit schandaal te ontsnappen, reist ze naar Schotland. Daar hoopt ze meer te weten te komen over haar familiegeschiedenis. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.

Bruised (2021)
Regie: Halle Berry | Cast: Halle Berry, Adan Canto, Danny Boyd Jr., e.a.
MMA-vechtster Jackie Justice leed jaren geleden een vernederende nederlaag en werkt nu als schoonmaakster. Ze vecht niet meer en drinkt veel. Haar manager pusht haar om weer de kooi in te gaan. Justice besluit haar laatste kans op eerherstel aan te grijpen wanneer haar zoon Manny, die ze als baby achterliet, terugkeert in haar leven.

A Boy Called Christmas (2021)
Regie: Gil Kenan | Cast: Henry Lawfull, Maggie Smith, Michiel Huisman, e.a.
Nikolas stuit tijdens de zoektocht naar zijn vader op het magische elfendorpje Elfhelm. Hij wordt tijdens zijn reis vergezeld door het eigenzinnige rendier Blitzen en de pratende muis Miika, zijn huisdier. Nikolas ondervindt al snel zijn lot en bewijst dat niets onmogelijk is. Ook hoopt hij een geschenk van hoop mee naar huis te kunnen nemen.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair