3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Venom (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a. | Te zien op: Videoland
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.

Underwater (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Eubank | Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Norah werkt als monteur in een laboratorium op de bodem van de Marianentrog. Na een aardbeving, weet zij met een kleine groep collega's ternauwernood aan de dood te ontsnappen. Hun enige hoop om te overleven is een verlaten vaartuig. Het gevaar blijkt echter nog niet te zijn geweken. Onderweg worden ze aangevallen door een enorm diepzeemonster.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair