Marvel Studios heeft stiekem al meerdere superheldenteams opgezet

Marvel Studios heeft stiekem al meerdere superheldenteams opgezet

En ook nog een schurkenteam!

Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is pas net begonnen, maar Marvel Studios teaset nu al een nieuw Avengers-team voor Phase 5. Dat belooft wat!

De film Spider-Man: Far From Home liet zien waar een aantal van de belangrijkste MCU-helden zijn na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Zowel Thor als Captain Marvel zitten op een andere planeet. En de series WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Hawkeye bieden een blik op de levens van de Avengers in de nasleep van Avengers: Endgame. Bovendien worden nieuwe helden opgezet, waaronder Billy en Tommy Maximoff, Elijah Bradley en Kate Bishop als nieuwe generatie Avengers.

Heel wat nieuwe superheldenteams
Phase 4 heeft alvast een aantal nieuwe teams van superhelden opgezet. Phase 4 zette helden als Shang-Chi, Monica Rambeau en Dane Whitman op. Ook zijn er al de leden van de Young Avengers, werd Sam Wilson Captain America en veranderde Wanda Maximoff in de Scarlet Witch.

Dat in Hawkeye gesproken werd over Kate Bishop's tante Moira Brandon, zet de mogelijkheid op voor de West Coast Avengers. En op Hulkling na zijn alle voornaamste leden van de Young Avengers alvast opgezet.

Ook weten we dat Blade gaat samenwerken met Dane Whitman, a.k.a. Black Knight, waarmee de kans ook bestaat dat zij samen gaan werken met Doctor Strange en Moon Knight (en dan het eigen team Midnight Sons opzetten).

Wat de schurken betreft heet Valentina Allegra de Fontaine al wat schurken verzameld voor de Thunderbolts, waaronder US Agents en Yelena Belova. Als Baron Zemo en Taskmaster zich daarbij voegen, zijn er alvast een paar schurken bij elkaar.

Daarmee zijn er al heel wat mogelijke superhelden en zelfs schurkenteams opgezet in het MCU voor de komende jaren!

NieuwsFilm

meest populair