3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Ritual (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Bruckner | Cast: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier, e.a.
De oud-studievrienden Dom, Phil, Luke en Hutch gaan op een wandeltocht door de Zweedse wildernis. Ze stuiten op een verlaten huisje dat blijkt te zijn gevuld met allerlei vreemde voorwerpen. Daar komen ze erachter dat er een dreigende kracht ronddwaalt in het donkere woud, waardoor ze hun leven niet meer zeker zijn.

No Country For Old Men (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan en Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, e.a.
Llewelyn Moss, een nietsvermoedende jager die heeft gediend in Vietnam, stuit in de Texaanse woestijn op het bloederige resultaat van een misgelopen drugsdeal en een koffer vol geld. Hij neemt de koffer mee en wordt daardoor al snel achternagezeten door een zeer gedreven huurmoordenaar en een doorgewinterde sheriff.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a.
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair