Bizarre nieuwe Tom Cruise-stunt op foto's 'Mission: Impossible 8'

De opnames van Mission: Impossible 8 zijn in volle gang.

Jim Pedd 1 december 2021 12:17 in Algemeen
Tom Cruise haalt weer een gewaagde stunt uit voor de volgende Mission: Impossible-stunt. De beste man is nu bezig met de opnames van Mission: Impossible 8, wat betekent dat we de komende tijd weer een aantal gave stunts kunnen zien.

Het idee was oorspronkelijk om de film back-to-back met Mission: Impossible 7 op te nemen. Maar de pandemie veranderde die plannen. Gelukkig zijn de opnames van de nieuwe Mission: Impossible-film sneller gestart dan we misschien wel verwacht hadden.

Mission: Impossible-stunt
Via Fox News lekten foto's uit van Tom Cruise die weer een gevaarlijke stunt uithaalt.

Hij hing onder een 1941 Boeing B75N1 Stearman biplane op een kleine 600 meter hoogte. Het vliegtuigje kwam daarna op z'n kop te vliegen, waardoor Cruise rechtop de vleugel stond. Volgens Fox heeft Cruise vlieglessen genomen om deze stunt voor te bereiden. De foto's laten zien dat 'ie er behoorlijk gevaarlijk uit ziet.

Maar echt gek is dat niet. Cruise doet zowat al zijn stunts zelf en wil elke keer weer verder gaan dan de eerdere keer. Wellicht daarom ook dat regisseur Christopher McQuarrie vertelde dat de stunts nu nog gevaarlijker zijn.

Check de foto's bij Fox News.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair