Halle Berry danst sensueel en lichtelijk aangeschoten in video na 'Bruised'-succes

Halle Berry danst sensueel en lichtelijk aangeschoten in video na 'Bruised'-succes

De actrice is blij met succes dat haar regiedebuut kent.

Halle Berry is natuurlijk voornamelijk bekend als actrice, maar voor het eerst in haar carrière kroop ze nu ook eens achter de camera. In het onderstaande filmpje is het duidelijk te zien dat Berry blij is met de manier waarop haar film onthaald is.

Berry maakte namelijk de film Bruised, waarin ze zelf ook de hoofdrol speelt. Ze speelt Jackie 'Justice', een in ongenade gevallen MMA-vechtersbaas besluit die opnieuw de ring in te gaan om voor haar zoontje te kunnen zorgen.

Ontvangst
Ondanks het feit dat de film niet door iedereen even goed werd onthaald, zijn de cijfers tot nu toe wel goed. Bruised wordt namelijk flink bekeken, iets wat Berry wel even wilde vieren. Ze danst sensueel in het filmpje, maar misschien is dat ook wel omdat de actrice iets te diep in het glaasje heeft gekeken, zoals de dat zelf al aangeeft?



De met een Oscar bekroonde actrice is net goed en wel klaar met Bruised, maar ze werkt alweer aan een nieuwe film. Berry speelt namelijk een van de hoofdrollen in Moonfall, de nieuwe rampenfilm van regisseur Roland Emmerich (o.a. bekend van Independence Day en The Day After Tomorrow). Deze film zal in februari 2022 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair