Brute Honest Trailer maakt 'No Time to Die' met de grond gelijk

Brute Honest Trailer maakt 'No Time to Die' met de grond gelijk

James Bond wordt flink op de hak genomen.

Er is een Honest Trailer online verschenen voor No Time To Die. Die maakt het laatste hoofdstuk van de bloedserieuze James Bond van acteur Daniel Craig uiteraard weer belachelijk.

Na vijftien jaar de rol van James Bond gespeeld te hebben, keerde Daniel Craig dit jaar voor het laatst terug. De boel speelt zich af als Bond uit pensioen gehaald wordt door de CIA, om een ontvoerde wetenschapper op te sporen. Daardoor komt hij op botsingskoers met Lyutsifer Safin, die weer verbonden is aan de voormalige liefde van Bond, Madeleine Swann.

De Honest Trailer
Screen Junkies heeft een nieuwe Honest Trailer vrijgegeven en die gaat ditmaal in op No Time To Die.

In de video worden onder meer de bijzonder lange speelduur, het opgeblazen plot en de lange tijd tussen twee releases belachelijk gemaakt. Ook vindt men het een wel erg "zichzelf serieus nemen laatste hoofdstuk voor een zichzelf serieus nemende James Bond."

Hieronder kan je de Honest Trailer bekijken:



No Time To Die is door zowel fans als critici geprezen en dit jaar zelfs de best verdienende film. Wel weet de Honest Trailer onder meer slim nadruk te leggen op de speelduur, het complexe plot en de afwezigheid van Paloma in het grootste deel van de film.

NieuwsFilm

meest populair