Vrij bizarre nieuwe trailer voor 'The Matrix Resurrections'

Vrij bizarre nieuwe trailer voor 'The Matrix Resurrections'

Neo en Trinity zijn bijna terug!

Het heeft wel even op zich laten wachten, maar vandaag is er dan eindelijk een nieuwe trailer voor The Matrix Resurrections. Daarin zien we nieuwe beelden van Keanu Reeves' Neo. Daarnaast is er nog een TV-spot vrijgegeven.

Als The Matrix Resurrections begint, leeft Neo weer in de Matrix. En weer onder zijn vroegere naam, Thomas A. Anderson. Hij weet niet meer wat er gebeurd is twintig jaar geleden, en heeft geen herinneringen meer aan Trinity.

The Matrix Resurrections
In de trailer voor The Matrix Resurrections zien we wat parallellen tussen de nieuwe film en de oorspronkelijke trilogie. Bovendien krijgen we een nieuwe blik op Neo in de echte wereld. Die beelden zijn een vrij grote bevestiging ten aanzien van het verhaal, want nu is duidelijk dat de machines nog altijd over de mensheid heersen.

En dat niet alleen, we zien ook dat de film niet duikt in de eerste keer dat Neo uit de Matrix ontwaakte. We zien eerder hoe de waarheid achter de Matrix opnieuw onthuld moet worden.



Naast bovenstaande beelden, gaf Warner Bros. nog een tweetal nieuwe TV-spots vrij. De tweede eindigt wel heel opvallend, want we zien hoe Neo en Trinity naar zichzelf kijken en zien hoe ze een helikoptercrash veroorzaken:



NieuwsFilm

meest populair