Dolph Lundgren wil een spin-off filmserie rondom Ivan Drago (uit Rocky IV)

Wie zit hierop te wachten?

Rocky IV (1985) is momenteel weer helemaal in trek met de director's cut Rocky vs. Drago in aantocht. Zes jaar geleden bracht dit al de spin-off serie Creed voort met Michael B. Jordan over de zoon van Apollo Creed, maar wellicht dat er nog meer in het vat zit.

Drago-vertolker Dolph Lundgren heeft namelijk aangegeven dat MGM geïnteresseerd is in het voortzetten van het verhaal over zijn Russische bokser, nadat deze al eerder terugkeerde voor Creed II (2018).

Lundgren filmt momenteel zijn project Castle Falls, waarin hij ook de hoofdrol speelt, en sprak met The Hollywood Reporter over het gerucht.

Meer van de geschiedenis
Voor Creed II werd toentertijd een vechtmoment tussen Drago en Sylvester Stallone's Rocky Balboa opgenomen, maar deze werd geschrapt in de eindmontage, omdat het volgens de studio weinig toevoegde.

Lundgren vertelde dat hij in 1985 al grote ideeën had voor het personage waarvan een deel maar in de film is geëindigd: "Ik had een achtergrondverhaal bedacht over hoe hij werd opgevoed door de staat en zij hem controleerden. Hij had niet veel te zeggen. Hij was niet echt een slecht persoon, hij was een product van het systeem. Hij is het monster van Frankenstein, niet Dr. Frankenstein, want dat was de Sovjet-Unie. Ik weet zeker dat het publiek ervan zal genieten om de andere kant te zien".

NieuwsFilm

meest populair