Marvel onthult oorspronkelijk (en totaal ander) 'Avengers' kostuum voor Hawkeye

Zo had hij er dus ook uit kunnen zien...

Lang voordat Clint Barton (Jeremy Renner) de beruchte Ronin werd in Avengers: Endgame, speelde het visuele ontwikkelingsteam van Marvel Studio's met allerlei verschillende kostuumideeën.

Oud kunstenaar Andy Park heeft nu een van die ideeën online gezet, waarbij hij de scherpschietende boogschutter laat zien in een bijgewerkt hightech pak, ver weg van het uiteindelijke Ronin-pak dat hij kreeg en ook afwijkend met wat hij tijdens de strijd in The Avengers droeg.

Op Park zijn Instagram verscheen de foto, ondersteund door het bijschrift: "Hier is een concept dat ik heb gemaakt voor Infinity War/Endgame. Het verhaal fluctueerde en ze wilden een optie van hem zien in een meer hightech gepantserde look. Ik deed hetzelfde voor Black Widow en dat ontwerp heeft de final cut gehaald". Zie het voorbeeld hieronder:


ALERT! Nu volgt een spoiler voor de serie Hawkeye op Disney+
Interessant om te zien zijn de lange mouwen. Het uiteindelijke kostuum is een centraal verhaalpunt geworden in een aflevering van de serie Hawkeye op Disney+ waar een veilingmeester het pak veilt terwijl terwijl verschillende leden van de louche New Yorkse onderwereld erop bieden.

De eerste afleveringen kunnen nu gestreamd worden en lijken, ondanks de magere kijkcijfers, goed aan te slaan onder fans van het personage.

NieuwsFilm

meest populair