FILMPJE: Mexicanen trappen elkaar de hersens in vanwege laatste 'Spider-Man' kaartje

Tijd voor een siësta, jongens?


We weten dat ongeveer de halve wereld (althans, zo voelt het) graag Spider-Man: No Way Home wil zien, maar is het nou echt zó moeilijk om één dag langer te wachten op een kaartje?

Blijkbaar wel voor deze twee Mexicaanse heethoofden bij het Cinepolis Theater in Cuernavaca. Online was het al een hel om tickets te kunnen bemachtigen, maar aan de kassa was het niet veel makkelijker, zoals hieronder is te zien:


Naar verluidt drong de persoon die op de grond ligt voor en toen letterlijk het laatste kaartje aan hem verkocht werd, sloeg de vlam compleet in de pan bij degene die achter hem stond.

Blijkbaar vergat de beste man dat er meerdere voorstellingen op één dag zijn, maar het geeft wel aan hoe erg fans uitkijken naar dit multiverse avontuur.

Synopsis van het verhaal
Voor het eerst in de geschiedenis wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtspin ontmaskerd en kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange, zal de inzet nog gevaarlijker worden, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

No Way Home staat gepland voor een release op 17 december dit jaar.

NieuwsFilm