Danny DeVito wil graag een wel heel merkwaardig vervolg maken

Aan de andere kant, wij hebben geen bezwaar...

Arjen Rooseboom 2 december 2021 15:48 in Algemeen
Nu Michael Keaton de rol van Batman (die hij voor het laatst speelde in Batman Returns uit 1992) gaat hernemen voor The Flash, zijn er opeens meerdere mensen die kansen zien.

Zo zegt co-star Danny DeVito, die The Penguin speelde in Returns, dat hij graag een direct vervolg op die film zou willen maken met hemzelf, Keaton, Michelle Pfeiffer als Catwoman en regisseur Tim Burton terug achter de camera:

"Ik heb het gevoel dat het kan dat The Penguin ooit terugkeert, maar dit is allemaal aan Tim, of hij het wil doen of niet. Ik ben niet echt dood, weet je wel? [lacht] We zouden een voortzetting kunnen doen van wat we in het verleden hadden. Ze boden mij die kans en ik voel me erg dankbaar. Het was een geweldig moment voor mij".

Tegenwoordig staat niets vast
Hoewel het nog te bezien valt of DeVito's The Penguin opnieuw op het grote scherm zal verschijnen, heeft de acteur wel een kort stripverhaal geschreven, getiteld 'Bird Cat Love', waarin zijn superschurk centraal staat en een romance krijgt met Catwoman.

Daarnaast wordt het DC-multiversum helemaal opengegooid in The Flash, dus het is niet uitgesloten dat er een mogelijkheid ligt voor DeVito.

Eerst krijgen we volgend jaar in ieder geval de vertolking van Colin Farrell te zien in Matt Reeves' The Batman, iets waar de DeVito oprecht naar uitkijkt.

NieuwsFilm