Michael B. Jordan legt uit waarom hij 'Creed III' regisseert

Michael B. Jordan legt uit waarom hij 'Creed III' regisseert

Een belangrijk moment in zijn carrière!

Michael B. Jordan wist hoge ogen te gooien in de eerste twee Creed-films. De acteur keert ook terug voor het derde deel en neemt deze keer zelfs de regie voor zijn rekening. Hier laat hij zich nu over uit.

Jordan kruipt voor de Creed-reeks in de huid van Adonis Creed, de zoon van Rocky Balboa's overleden vriend, Apollo Creed. In 2015 kwam de eerste Creed film uit. Deze werd sterk onthaald, dus een tweede deel deed niet al te lang op zich wachten. Nu komt alweer het derde deel eraan.

Anders
De twee blockbusters scoorden allebei sterk aan de box-office, maar het derde deel zal het naar verluidt zonder Sylvester Stallone moeten doen, aangezien hij normaal gesproken niet terugkeert. Ondanks het feit dat de acteur niet meer van de partij is, inspireerde hij Jordan om de regie van het derde deel op zich te nemen, aangezien Stallone vanaf Rocky II ook elke nieuwe Rocky-film regisseerde.

Zo zegt Jordan: "Ik denk dat ik nu genoeg ervaring en kennis heb om te kunnen regisseren. Het is nu mijn beurt om een impact te maken en ik voel dat ik er klaar voor ben. Het is ook een hele belangrijke stap voor me".

"Wie weet bevalt het me zo goed dat ik hierna ook wel andere projecten wil regisseren" vervolgt Jordan. "Op dit moment wil ik me echter volledig focussen op Creed. Dit is het moment waarop ik mijn hele leven gewacht heb. Dit gaat bepalen wat ik de komende 10, 15, zelfs 20 jaar ga doen!"

Creed III zal over net iets minder dan een jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair