Awkwafina voegt zich bij cast van Universal film 'Renfield'

Awkwafina voegt zich bij cast van Universal film 'Renfield'

Awkwafina zal naast Nicholas Hoult en Nicolas Cage te zien zijn in Universal Pictures' opkomende monsterfilm.

Universal's nieuwe monsterfilm heeft Nicholas Hoult in de titelrol als Dracula's bekende handlanger. Wat de rol van Awkwafina zal zijn, is echter nog niet bekend.

Nicolas Cage zal Dracula spelen in Renfield. The Tomorrow War regisseur Chris McKay zal de film regisseren.

Dracula
In Bram Stoker's Dracula was R.M. Renfield een gevangene in een gekkenhuis waarvan gedacht werd dat hij aan waanvoorstellingen leed. In werkelijkheid is hij een dienaar van Dracula.

Er zijn nog niet veel details over het plot van de film bekend. Enkele fans denken dat de film zich in het heden afspeelt en geen periode stuk is.

Universal Pictures
Universal blijft zich inzetten om monsterfilms te maken met de visie van de filmmakers. De monsterfilms zijn niet meer allemaal onderdeel van een groter filmuniversum.

In plaats daarvan heeft de studio deze beperkingen losgelaten. Ze zetten nu filmmakers in, die geïnspireerd door de klassieke monsterverhalen, hun eigen films weten te maken.

Awkwafina
De Golden Globe-winnares Awkwafina was recent nog te zien in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Daarnaast is ze te zien zijn tegenover Mahershala Ali in Apple's Swang Swong.

Nu zal Awkwafina dus ook in een Universal monsterfilm te zien zijn, naast Nicholas Hoult en Nicolas Cage. Wanneer Renfield uit zal komen, is echter nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair