Karen Gillan vs. kloon Karen Gillan op eerste afbeelding actiethriller 'Dual'

Een gevecht tegen een kopie van jezelf, klinkt bekend?

Arjen Rooseboom 4 December 2021 21:30 in Algemeen
Er is alweer enige tijd verstreken sinds we hoorden dat Karen Gillan (Doctor Who, Guardians Of The Galaxy, Jumanji) de hoofdrol zou gaan spelen in de scifi-thriller DUAL van schrijver/regisseur Riley Stearns en nu is er eindelijk een eerste foto online verschenen.

Op deze foto zien we Gillan met een enorm kapmes, wiens personage zich voorbereidt om tegen haar eigen kloon te vechten, in gesprek met co-star Aaron Paul (Breaking Bad). Bekijk de afbeelding hieronder:


In DUAL kruipt Gillan in de huid van een vrouw die, na het ontvangen van een terminale diagnose, kiest voor een kloonprocedure om het tragische verlies voor haar vrienden en familie te verzachten.

Wanneer ze echter op wonderbaarlijke wijze herstelt, mislukken alle pogingen om haar kloon buiten bedrijf te stellen en leiden ze uiteindelijk tot een door de rechtbank verplicht duel op leven en dood.

The Art Of Self Defense
Naast Gillan en Paul bestaat de cast ook uit Jesse Eisenberg (Zombieland, Justice League) die naar verluidt een speciale verschijning gaat maken.

Zijn jullie benieuwd naar deze titel of verwachten jullie een "kloon" van The 6th Day met Arnold Schwarzenegger of Gemini Man met Will Smith?

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BilboBalings

Avatar

Is de kopafbeelding niet Karen Gillian met haar dubbelgangers op de set van de tweede Jumanji?

NieuwsFilm

meest populair