Anya Taylor-Joy over Mad-Mad-prequel 'Furiosa': "Deze rol gaat mij veranderen"

Anya Taylor-Joy over Mad-Mad-prequel 'Furiosa': "Deze rol gaat mij veranderen"

De actrice weet dat ze na de opnames anders zal zijn.

George Miller gaat eindelijk in 2022 beginnen met de opnames van zijn veelbelovende Mad Mad: Fury Road-prequel, Furiosa. Charlize Theron keert echter niet terug, aangezien het personage deze keer gespeeld zal worden door Anya Taylor-Joy. De actrice laat zich nu over haar rol uit.

Taylor-Joy is pas 25 jaar oud, maar is al een grote naam in Hollywood. Zo wist de jonge actrice hoge ogen te gooien in films als The VVitch en Split, maar ook in series als The Queen's Gambit en Peaky Blinders. Toch denkt ze dat Furiosa haar zal veranderen.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de actrice zich uit over haar rol: "Ik kijk er gigantisch naar uit om Furiosa te mogen spelen. Ik weet dat ik op het einde van de opnames een andere persoon zal zijn dan in het begin. Ik ben benieuwd in welke mate ik zal leren van dit proces".

"Ik denk dat je echt 'groeit' door jezelf intensief uit te dagen en ik kan me geen betere rol, betere regisseur en beter verhaal voorstellen om daar voor te kunnen gaan. Ik heb er echt enorm veel zin in!"

Groot
Heel erg gek is dit niet. Fury Road wordt gezien als een van de beste actiefilms van de laatste jaren en Furiosa zal eveneens weer bomvol zitten met knettergekke stunts en de nodige chaos. Het gaat dan ook om een enorme productie en het is de eerste keer dat Taylor-Joy aan een project van deze schaal meewerkt.

NieuwsFilm

meest populair