Drukte op Disney+ met nieuwe films deze week

4 nieuwe films op Disney+!

Elke zaterdag zetten we de nieuwe films die je op Disney+ kan streamen voor je op een rij. Eentje daarvan hadden we al eerder deze week uitgelicht: The Last Duel. Maar er is meer dan daar duiken we in!

Diary of a Wimpy Kid (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Swinton O. Scott III | Cast: Chris Diamantopoulos, Christian Convery, Brady Noon, Ethan William Childress
Greg Heffley, ingesproken door Brady Noon, is een ambitieuze knul met een rijke fantasie en grote plannen om rijk en beroemd te worden. Het probleem is dat hij eerst de basisschool moet zien te overleven.

The Last Duel (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Harriet Walter
In 'The Last Duel' ga je terug naar het Frankrijk in de 14e eeuw. De ridder Jean de Carrouges keert terug van een militaire expeditie en hoort van zijn vrouw dat zij verkracht is. Zij wijst een oude vriend van de ridder als dader aan. Deze schildknaap beweert echter dat hij onschuldig is. De vrienden voeren een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk.

Bloed, Zweet & Tranen (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederick Koopal | Cast: Martijn Fischer, Hadewych Minis, Fedja van Huêt, Matheu Hinzen
André Hazes is acht jaar oud als Johnny Kraaijkamp hem ontdekt op de Albert Cuypmarkt: een ster is geboren. De film handelt over drie cruciale fases in Hazes' leven: zijn jeugd in de jaren 60, de jaren 80 en zijn doorbraak en zijn laatste levensjaar.

Picture perfect (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Glenn Gordon Caron | Cast: Jennifer Aniston, Jay Mohr, Kevin Bacon, Olympia Dukakis
Kate heeft een man leren kennen die ze erg leuk vindt. Om te kijken of hij haar ook leuk vindt probeert zij hem jaloers te maken. Ze huurt een acteur in, Nick, die haar vriendje moet spelen. Alleen Nick wordt echt verliefd op Kate.

NieuwsFilm

meest populair