Teleurgestelde reacties op eerste sneak peek nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'

Beetje karig met de release nog maar 2,5 maand weg...

Arjen Rooseboom 4 December 2021 15:39 in Algemeen
In februari 2022 moet The Texas Chainsaw Massacre, een rechtstreeks vervolg op het origineel van Tobe Hooper uit 1974, op streamingdienst Netflix verschijnen.

Tot nu toe is er maar bar weinig aan promotiemateriaal vrijgegeven over de terugkeer van Leatherface met zijn beruchte kettingzaag als moordwapen.

Deze week kwam er dan eindelijk een voorzichtige eerste blik via het Twitter-acount Netflix Geeked. Je kunt de afbeeldingen hieronder bekijken:
Het is letterlijk teasen, want ondanks een goed beeld van de hoofdrolspelers, is de bloeddorstige Leatherface enkel te zien als schaduw in een verduisterd steegje. En dat is nou precies wat fans tegen de borst stuit, aangezien de film al een jaar voltooid is. Ook de castleden lijken een kleine sneer te krijgen:Andere gebruikers zijn meer verbijsterd door het idee dat de sequel direct aansluit en Leatherface het dus 50 jaar lang rustig aan heeft gedaan en een normaal leven zou leiden:


Back to the basics
Producent Fede Álvarez belooft ons in ieder geval een hardcor R-rated film. Hoewel door de jaren heen veel imitators dachten dat bloed en gruwelijke speciale effecten het gebrek aan een verhaal konden compenseren, was het juist het "weinig laten zien" dat de uiteindelijke verontrustende aard van het origineel verhoogde.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Wie had dat nou kunnen denken.

NieuwsFilm

meest populair