Prachtige 4DX-poster 'No Way Home' toont Spider-Man in de sneeuw vs. de maatschappij

Prachtige 4DX-poster 'No Way Home' toont Spider-Man in de sneeuw vs. de maatschappij

We kunnen enkel positief blijven denken dat hij gewoon binnenkort verschijnt...

Met de release nog maar enkele dagen van ons verwijderd(?), gooit Sony voor de laatste maal de marketingmachine helemaal open met een gloednieuwe poster van Spider-Man: No Way Home.

Het prachtige Russische IMAX 4DX-affiche (foutje, dank MOF) toont een neerslachtige Spidey (Tom Holland) in een besneeuwd New York City nadat zijn identiteit bekend is gemaakt door Mysterio (Jake Gyllenhaal).

Het verbluffende plaatje toont Holland's Parker zonder masker, met gebogen hoofd terwijl hij midden in de winter uitkijkt over Times Square. Het is duidelijk dat alle anti-Spidey-propaganda op de digitale schermen van het plein hem raakt. Bekijk de poster hieronder:

Bekijk de afbeelding
Synopsis van het verhaal
De trailers hebben al aangetoond dat onze buurtspin zal worden overweldigd door zowel het verlies van zijn anonimiteit als alle negatieve pers die hij krijgt dankzij J. Jonah Jameson (J.K. Simmons). Voor het eerst in de geschiedenis kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden.

Dit drijft hem ertoe om hulp te vragen aan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), maar zoals bekend, gaat dat op een gruwelijke manier mis.

No Way Home staat vooralsnog gepland voor een release op 16 december en hoewel dat voor ons enigszins in gevaar komt, blijven we hopen!

NieuwsFilm

meest populair