'Jurassic Park'-fans krijgen eindelijk antwoord op de vraag waar ze al jaaaaren mee zitten

'Jurassic Park'-fans krijgen eindelijk antwoord op de vraag waar ze al jaaaaren mee zitten

Dat is een hele opluchting na bijna 30 jaar!

Rustig, dit artikel is vooral een lolletje, dus niet te zwaar aan tillen. Misschien denk je "Ja dûh" en anders is het gewoon een leuke trivia over één van de beste blockbusters uit de afgelopen eeuw.

In de epische herschreven climax (die erg afweek ten opzichte van het boek) van Jurassic Park neemt onze favoriete T-Rex het op tegen twee Velociraptors. Maar de vraag die sindsdien door het hoofd van sommige fans spookt is: Hoe kwam zij het bezoekerscentrum binnen?

We beginnen met het moment waarop de hoofdpersonages voor het eerst arriveren. Dan is duidelijk te zien dat het pand nog in aanbouw is.

Nadat ze aan één van de raptors zijn ontsnapt in de keuken, worden Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) en kleinkinderen Lex en Tim (Ariana Richards en Joseph Mazello) belaagd door de andere raptor uit de onderhoudsschuur, omdat ze - zoals bekend - weten hoe ze deuren moeten openen.

De raptor duikt onder een plastic zeildoek dat over een groot gat in de muur is gedrapeerd. Dit open gat gaat zichtbaar naar buiten en is duidelijk groot genoeg voor de T-Rex om ook doorheen te passen.

Wanneer de camera meedraait hoe zij de Raptor grijpt en door elkaar schudt, staat zij voor datzelfde plastic zeildoek. Dus hoe kwam zij uiteindelijk binnen? Simpel: Ze is gewoon naar binnen gelopen.

Volgende mysterie
Nu kan je je nog afvragen waarom diens zware voetstappen niet te horen waren, terwijl dat bij de introductie (met het glas water) wel het geval was, dus laat jullie verklaringen maar eens horen over dit onopgeloste raadsel!



NieuwsFilm

meest populair