3 gave nieuwe topfilms op Netflix om nu direct te kijken

Drie Netflix Original Films die recent online verschenen.

Bram de Groot 6 december 2021 12:45 in Netflix
Er verschijnen op Netflix regelmatig heel wat grote films online, ook van Netflix zelf. Hieronder drie grote nieuwe Netflix Originals die de afgelopen periode online verschenen. Heb jij deze films al gezien?

Tick, Tick... Boom!

Regie: Lin-Manuel Miranda | Hoofdrollen: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, Robin de Jesús, Joshua Henry, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light | Kijk nuEen veelbelovende theatercomponist van bijna 30 worstelt met liefde, vriendschap en de druk om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.

Bruised

Regie: Halle Berry | Hoofdrollen: Halle Berry, Stephen Henderson, Marcella Lentz-Pope, Nikolai Nikolaeff, Shamier Anderson, Adriane Lenox, Will Blagrove, Raw Leiba, Denny Dillon | Kijk nuJackie "Justice" is een in ongenade gevallen MMA-vechtersbaas die gefaald heeft in het enige waar ze heel haar leven goed in is geweest: vechten. Maar wanneer Manny, de 6-jarige zoon die ze jaren geleden verlaten heeft, weer op de stoep staat, moet Jackie haar eigen demonen zien te verslaan, evenals een opkomend talent in de wereld van mixed martial arts. Daarnaast zal ze alles uit de kast moeten halen om de moeder te worden die haar zoontje verdient.

The Power of the Dog

Regie: Jane Campion | Hoofdrollen: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, Jesse Plemons, Elisabeth Moss, Frances Conroy, Keith Carradine, Cohen Holloway, Thomasin McKenzie | Kijk nuDe broers Phil en George Burbank zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose trouwt, reageert hij op een wrede manier. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair