De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a.
De broers Phil en George Burbank, die totaal niet op elkaar lijken, runnen samen een ranch. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met Rose. Phil begint haar en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter al snel te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.

Single All the Way (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mayer | Cast: Michael Urie, Luke Macfarlane, Jennifer Coolidge, e.a.
Peter staat te springen om deze feestdagen zijn vriend voor te kunnen stellen aan zijn familie. Maar dan komt hij erachter dat zijn vriend nog getrouwd is met een vrouw. Peter besluit zijn beste vriend Nick te vragen om met hem te gaan en net te doen of ze een stel zijn. Dit plan valt echter in het water wanneer Peters moeder hem voor wil stellen aan de knappe fitnesstrainer James.

A Boy Called Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gil Kenan | Cast: Henry Lawfull, Maggie Smith, Michiel Huisman, e.a.
Nikolas stuit tijdens de zoektocht naar zijn vader op het magische elfendorpje Elfhelm. Hij wordt tijdens zijn reis vergezeld door het eigenzinnige rendier Blitzen en de pratende muis Miika, zijn huisdier. Nikolas ondervindt al snel zijn lot en bewijst dat niets onmogelijk is. Ook hoopt hij een geschenk van hoop mee naar huis te kunnen nemen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair