3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 5 december 2021 19:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Matrix (1999)
Regie: Lana en Lilly Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, e.a.
Wanneer computerhacker Thomas A. Anderson wordt benaderd door de cyberrebellen Morpheus en Trinity, komt hij erachter dat de wereld zoals hij die kent niets meer is dan een computersimulatie waarmee de mensheid onder controle wordt gehouden. Morpheus en Trinity geloven dat Anderson de uitverkorene is om iedereen te bevrijden.

Doctor Sleep (2019)
Regie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De inmiddels volwassen Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn kindertijd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij vaak naar de drank. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen en haar te redden van een bende rondtrekkende stoomslurpers die het op haar hebben gemunt.

World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a.
Wanneer er een virus uitbreekt dat mensen verandert in hondsdolle zombies, wordt voormalig VN-medewerker Gerry Lane door de Amerikaanse regering gevraagd om de oorzaak van deze wereldwijde pandemie te achterhalen. Lane laat gedwongen zijn gezin achter en begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair