Hilarisch: Gwyneth Paltrow heeft nog nooit gehoord van deze populaire nieuwe Marvel-serie

Hilarisch: Gwyneth Paltrow heeft nog nooit gehoord van deze populaire nieuwe Marvel-serie

De actrice houdt zich in haar vrije tijd totaal niet bezig met het Marvel Cinematic Universe.

Gwyneth Paltrow speelt dan wel Tony Starks liefje Pepper Potts in het Marvel Cinematic Universe, maar verder houdt ze zich totaal niet bezig met alle superheldenavonturen van de studio. Dat heeft al regelmatig tot hilarische situaties geleid en vorige week was het weer raak.

Hollywoodster Gwyneth Paltrow, die tegenwoordig vooral druk is met het verkopen van vaginakaarsen, heeft geen flauw benul van de ontwikkelingen binnen het MCU. Zo wist ze geeneens dat ze te zien was in Spider-Man: Homecoming.

Ook had ze geen idee waarom Samuel L. Jackson aanwezig was bij het grote Marvel-fotomoment, waarbij alle sterren uit de Infinity Saga samen op de foto gingen. Daarnaast moest Sebastian Stan zich tot wel drie keer aan haar voorstellen.

En dit weekend was het weer raak. Tijdens een Q&A-sessie op Instagram die Paltrow organiseerde voor haar fans werd haar gevraagd of ze de nieuwe Marvel-serie Hawkeye al heeft gezien. Haar antwoord? "Nee, wat is dat?"



Fans vinden dit antwoord van de actrice werkelijk hilarisch. Het is het zoveelste bewijs dat ze weinig tot geen interesse heeft in Marvel. En dat is haar ook niet echt kwalijk te nemen. Ze is immers actrice en doet gewoon haar werk. En de rol van Pepper Potts speelt ze fantastisch!

NieuwsFilm

meest populair