Gwyneth Paltrow herkent haar 'Avengers'-collega niet meer

Gwyneth Paltrow herkent haar 'Avengers'-collega niet meer

Paltrow vergeet wel vaker iets.

Deze week liep acteur Sebastian Stan zijn Marvel-collega Gwyneth Paltrow tegen het lijf bij een modeshow in Frankrijk. Wat een spontane en gezellige reünie had moeten worden, liep echter uit op een flop. Paltrow herkende Stan namelijk niet meer.

Gwyneth Paltrow (46) kampt blijkbaar dikwijls met gaten in haar Marvel-geheugen. Vorige maand ging er al een fragment viraal waarin de actrice compleet vergeten was dat haar personage Pepper Potts in Spider-Man: Homecoming te zien was en nu is het weer raak. Paltrow had namelijk geen flauw idee wie Sebastian Stan (36), die te zien is als Bucky Barnes in de films, was toen ze hem afgelopen woensdag tegenkwam tijdens de Valentino Couture Show in Parijs.

Bekijk de afbeelding
"Ik vind het leuk dat ik mezelf voor de derde keer mocht voorstellen aan Gwyneth Paltrow", schrijft hij Stan bij een Instagram-foto waarop hij samen met onder meer de Goop-onderneemster is te zien. "We zijn samen in een film te zien", merkt hij op. Stan en Paltrow waren allebei in Avengers: Infinity War en Endgame te zien, al deelden ze geen scènes samen. Toch blijft het ietwat vreemd dat Paltrow zo'n bekende kop niet herkent.



NieuwsFilm

meest populair