Grote 'The Suicide Squad'-fantheorie blijkt te kloppen!

Grote 'The Suicide Squad'-fantheorie blijkt te kloppen!

James Gunn heeft nieuws voor fans van TDK.

The Suicide Squad-regisseur James Gunn bevestigde op Twitter de theorie van een stel fans. Een theorie die ook al bevestigd leek te zijn in de blu-ray release van de film.

Gunn werd gevraagd of Nathan Fillion's TDK (The Detachable Kid) de slachting in de eerste twintig minuten van de film overleefd had. De laatste keer dat je TDK kon zien, stikte hij in zijn eigen bloed en miste hij zijn armen. Maar hij was wel in leven en ademde nog.

TDK leeft!
Op Twitter bevestigde Gunn dat TDK inderdaad nog leeft. Hij heeft de slachting zelfs overleefd. Daar hintte Gunn trouwens ook al naar in het commentaar dat hij zelf gaf op de thuisrelease van The Suicide Squad.

Nathan Fillion vertelde recent nog dat hij zelf bijna geen bijdrage leverde aan TDK. "Mijn deelname aan het uitvinden van het personage verliep ongeveer als volgt. James zei: 'Nou, zo gaan we het doen'. En ik zei: 'Dat klinkt goed'."

TDK was in de film een van de meer opmerkelijke antihelden, met een superkracht die erop neer kwam dat 'ie zijn ledematen los kon maken van zijn lichaam en besturen. Maar verder kon 'ie vrijwel niets.

NieuwsFilm

meest populair