'No Time to Die'-makers over het megasucces van de nieuwe Bond-film

'No Time to Die'-makers over het megasucces van de nieuwe Bond-film

James Bond is terug, en hoe!

No Time to Die werd achttien maanden uitgesteld vanwege de coronapandemie. Maar toen de film eindelijk te zien was, bleek het een grote hit te zijn. Zo groot dat de film een box office succes beleefde zoals geen enkele film meer had gedaan sinds het begin van de pandemie.

De vijfentwintigste film in de Bond-franchise is de best presterende film sinds Star Wars: The Rise of Skywalker in december 2019 in de bioscoop uitgebracht werd. No Time to Die was tot nu toe goed voor 756 miljoen dollar aan de wereldwijde box office.

Heel blij mee
Dat allemaal gezegd hebbende, gaat het verhaal dat No Time to Die uiteindelijk een kleine 100 miljoen dollar zou verliezen. Dat kwam vooral door de opgeblazen marketingkosten, als gevolg van een release die meerdere keren verschoven werd.

Tegelijk is producent Michael G. Wilson heel blij met de prestaties van de film. "We zijn erg blij dat we het beste moment wisten te vinden om uit te komen en het publiek er weer klaar voor was om naar de bioscoop te komen. En films te zien waar ze gezien moeten worden; in de bioscoop."

De toekomst van James Bond is voorlopig niet heel duidelijk. De makers zoeken naar een nieuwe acteur om in de huid van de actieheld van de MI6 te kruipen, en een nieuwe richting om de franchise nieuw leven in te blazen.

NieuwsFilm

meest populair