'The Matrix Resurrections' onthult eerste blik op wel heel andere Merovingian

'The Matrix Resurrections' onthult eerste blik op wel heel andere Merovingian

Hij ziet er niet meer uit als zichzelf.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

The Matrix Resurrections heeft de meeste van zijn terugkerende castleden wel onthuld. We zagen Keanu Reeves weer als Neo, beelden van Trinity (Carrie-Anne Moss) en zelfs Daniel Bernhardt weer als Agent Johnson.

Maar er waren er nog een paar die we niet gezien hadden. Een van die personages is Lambert Wilson's Merovingian. Hij handelt in informatie en is baas in de criminele onderwereld, en volledig geobsedeerd met oorzaak en gevolg.

De Merovingian is terug
In The Matrix Resurrections is hij terug, dat maakte Warner Bros. recent al bekend. Een nieuwe teaser laat zien dat de Merovingian nu echt twintig jaar ouder is en er ook twintig jaar ouder uit ziet. En dat hij betere dagen gehad heeft.

Gek is dat niet, want we weten dat hij in het verre verleden de leider van een vorm van de Matrix geweest zou zijn. Nu is hij bebaard en is hij niet meer de Fransman die in de meest dure restaurants van Mega City uit eten gaat.

Hij ziet er bijna wanhopig of angstig uit op deze nieuwe foto. Wat zijn reünie met Neo, Trinity en Morpheus ook gaat brengen, het wordt sowieso een interessant moment.

Hieronder de foto van Lambert Wilson in The Matrix Resurrections:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair