Dwayne Johnson in vol ornaat als 'Black Adam' onthuld

Dwayne Johnson in vol ornaat als 'Black Adam' onthuld

Dwayne Johnson's kostuum is onthuld.

Black Adam-acteur Dwayne Johnson onthulde afgelopen weekend al een tease voor de cover van Total Film met daarop zijn antiheld voor DC. En nu deelt hij de gave nieuwe cover, waarop we echt een goede blik op Black Adam en z'n kostuum krijgen.

We zagen in het verleden al wat gelekte setfoto's, en er was natuurlijk de hele korte teaser die tijdens DC FanDome in oktober debuteerde. Maar dit is een van de eerste officiële promo-foto's van de acteur in vol ornaat als Teth Adam. En hij ziet er heel gevaarlijk uit, precies zoals past bij het personage.

Black Adam
Dwayne Johnson werkt al jaren aan de Black Adam-film. Eigenlijk had hij als de antiheld moeten debuteren in Shazam! maar Warner Bros. en DC Comics besloten dat het een beter idee was om Black Adam op te zetten in een solofilm, en daarna pas een plek te geven in het bredere DC Extended Universe.

Wat de toekomst voor Johnson als Black Adam brengt weten we nog niet zeker. Wel zit er voor Johnson veel tijd en energie in het project.

In onderstaande Tweet deelt hij al een kleine preview op het nummer van Total Film: hij laat weten maar liefst tien jaar aan het project gewerkt te hebben. Dat 't dan nu werkelijkheid wordt, moet een mooi gevoel voor de immens populaire Hollywood-ster zijn:



NieuwsFilm

meest populair