'The Matrix Resurrections' bevestigt fantheorie rond terugkerende schurk

'The Matrix Resurrections' bevestigt fantheorie rond terugkerende schurk

De rol van Jonathan Groff is wel zo'n beetje onthuld.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De laatste trailer voor The Matrix Resurrections lijkt zo'n beetje te bevestigen dat acteur Jonathan Groff de rol van Agent Smith speelt. We hoorden nog niet officieel welke rol Groff heeft in de nieuwe film in de franchise.

Groff is een van de weinige acteurs in The Matrix Resurrections van wie we nog niet zeker weten wie hij speelt. In de trailers zagen we hem meerdere keren interactie hebben met Neo, en nu is zo'n beetje zeker dat hij Neo's aartsvijand Agent Smith speelt.

The Matrix Resurrections-rol
Groff's personage wordt in de trailer meermaals tegenover Hugo Weaving's Agent Smith uit de oorspronkelijke filmtrilogie gezet.

Zo zien we de mond van Groff deels gesloten worden, een beetje zoals dat ook met Neo gebeurde in The Matrix. Maar dat niet alleen: hij refereert continu naar Neo als 'Mr. Anderson', iets dat ook Smith altijd deed.

Waarom deze twist nu onthuld lijkt te zijn, is maar zeer de vraag. Er zijn meerdere manieren te bedenken om dit uit te leggen. Misschien heeft 't te maken met het feit dat iedereen al dacht dat Groff de rol van Smith zou spelen, en dat dit niet de grootste en belangrijkste twist van de film is?

Er lijken andere, grotere geheimen en twists verborgen te zijn in de film, en die zijn vermoedelijk een stuk groter en belangrijker dan deze onthulling.

NieuwsFilm

meest populair