Rob Zombie deelt foto met alle castleden van zijn 'The Munsters'-reboot

Rob Zombie deelt foto met alle castleden van zijn 'The Munsters'-reboot

Daar is de familie!

De nieuwste afbeelding op de set van The Munsters toont regisseur Rob Zombie samen met de hoofdcast die even pauzeren in zwart-wit.

Momenteel zijn de opnames in Hongarije en iedereen ziet er erg enthousiast uit om daar te zijn. Maar het filmen op een set die vanaf de grond is opgebouwd, moet ook wel een geweldig gevoel geven.

In de reboot spelen Jeff Daniel Phillips als Herman, Sheri Moon als Lily, Daniel Roebuck als opa, Sylvester McCoy als Igor en Richard Brake als Dr. Wolfgang. De twee kinderen van het gezin, Marilyn en Eddie, moeten nog worden gecast.

Zombie schrijft in het bijschrift dat ze een dag vrij nemen van de opnames om te genieten van het "geweldige eten" in Hongarije. Phillips reageerde met "Geef de paprika eens door"! en Brake daarop weer: "Geweldige foto. Wat een bende"!


Verleden
The Munsters was een kortstondige sitcom op televisie in de jaren '60 over een familie van monsters die van Transsylvanië naar de buitenwijken van Amerika verhuizen. De show duurde slechts twee seizoenen voordat hij werd geannuleerd, maar bleef desondanks aan populariteit winnen door middel van verschillende films en spin-offs tot ver in de jaren '90.

NieuwsFilm

meest populair