3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Gravity (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a.
Wanneer hun ruimtestation onherstelbaar beschadigd raakt door rondzwevende brokken puin, zijn medisch ingenieur Ryan Stone en de ervaren astronaut Matt Kowalski volledig op zichzelf aangewezen. Ze raken op drift in de ruimte en hebben geen enkele manier om contact op te nemen met de aarde. Desondanks zijn de twee vastberaden om dit te overleven.

Lion (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Garth Davis | Cast: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, e.a.
De vijfjarige Saroo woont in een dorpje in Noord-India. Wanneer hij op een trein naar de grote stad belandt, raakt hij verdwaald. In Calcutta, duizenden kilometers verderop, belandt hij in een weeshuis. Later wordt hij geadopteerd door een Australisch echtpaar. Eenmaal volwassen keert Saroo terug naar India om zijn familie op te sporen.

Grease (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a.
Danny en Sandy beleefden een geweldige zomer samen. Na de vakantie komen ze elkaar weer tegen op school. De verschillen tussen de twee blijken echter groter dan gedacht: Danny is een stoere gast met een vetkuif en Sandy een ietwat suf, keurig meisje. Wanneer Danny duidelijk laat merken Sandy niet cool genoeg meer te vinden, besluit ze daar verandering in te gaan brengen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair