3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Last Duel (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
Ooit waren de Franse ridders Jean de Carrouges en Jacques Le Gris elkaars beste vrienden. Maar nadat Marguerite de Thibouville, de echtgenote van de Carrouges, Le Gris beschuldigde van verkrachting, namen de spanningen tussen de twee enorm toe. Om de eer van zichzelf en zijn vrouw te beschermen, daagt de Carrouges Le Gris uit voor een gruwelijk duel.

Shame (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale, e.a. | Te zien op: Prime Video
De seksverslaafde dertiger Brandon uit New York duikt vrijwel met elke vrouw in bed, maar weet met geen enkele een relatie te onderhouden. Wanneer zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden en een normaal leven te leiden, maar Sissy weet wel beter.

BlacKkKlansman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, e.a. | Te zien op: Netflix
De zwarte politieman Ron Stallworth gaat undercover bij de Ku Klux Klan. Dat doet hij samen met zijn witte collega Flip Zimmerman. Stallworth voert de telefoongesprekken, Zimmerman trekt het veld in. Zo weten ze tot de hoogste kringen binnen te dringen en proberen ze de plannen van de racistische organisatie te dwarsbomen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair