'West Wing'-acteur wil dat ook Mel Gibson wordt 'gecanceld' en uit Hollywood verdwijnt

'West Wing'-acteur wil dat ook Mel Gibson wordt 'gecanceld' en uit Hollywood verdwijnt

Joshua Malina is duidelijk geen fan van Gibson.

We hebben al heel wat grote namen in Hollywood zien verdwijnen vanwege de cancelcultuur. Sommigen vinden dit allemaal veel te ver gaan, maar als het aan acteur Joshua Malina ligt, moet er juist van gebruik van gemaakt worden om van Mel Gibson af te komen.

Malina, o.a. bekend van de serie West Wing, begrijpt namelijk niet hoe het komt dat Gibson nog steeds welkom is in Hollywood. Malina schreef een artikel genaamd 'Cancel Mel Gibson', waarin het volgende staat.

Genoeg is genoeg
Malina begint door te zeggen: "Gibson is een Jodenhater (antisemiet is te mild in zijn geval). We hebben allemaal gezien hoe hij in elkaar steekt. Dus mijn vraag is nu, wat moet een man tegenwoordig doen om op de 'niet welkom' Hollywood lijst te komen staan?"

"Ik sta open voor elk project dat ik langs zie komen, maar je kan me niet genoeg betalen om met Mel Gibson te werken. Ik geef eerlijk toe dat ik dol ben op de 'Lethal Weapon'-films, tenminste de eerste paar. Danny Glover is geweldig. En Gibson? Ja, het is een getalenteerde man, maar veel vreselijke mensen produceren prachtige kunst".

Terugkeer
Recentelijk werd bekend gemaakt dat Gibson terugkeert voor een vijfde Lethal Weapon-film. Niet alleen speelt hij wederom een hoofdrol, hij zal ook de regie voor zijn rekening nemen. Ook dit ziet Malina niet zitten.

"Als Gibson daadwerkelijk het nieuwste deel in deze geliefde franchise mag maken, moeten we misschien maar eens gaan stoppen met het publiceren van stukken over de kracht van cancel culture. Want als hij nog steeds werk kan vinden en hiervoor goed betaald krijgt in Hollywood, dan bestaat de cancel culture niet."

NieuwsFilm

meest populair