Marvel-vampierfilms 'Morbius' krijgt een reeks nieuwe foto's

Marvel-vampierfilms 'Morbius' krijgt een reeks nieuwe foto's

Wat denk jij? Ziet Morbius ook al even in Spider-Man: No Way Home?

Zouden we de schurk Morbius al te zien krijgen in Spider-Man: No Way Home? Die vraag wordt snel beantwoord, aangezien die film volgende week al in de bioscopen te zien zou moeten zijn! En de film barst van de schurken, misschien zelfs ook wel Venom.

De film Morbius die 1,5 maand later in de bioscoop verschijnt zal in ieder geval het herkomstverhaal laten zien van het personage Michael Morbius a.k.a. Morbius the Living Vampire, gespeeld door Jared Leto.

Reeks nieuwe foto uit Morbius
Hieronder hebben we weer een aantal nieuwe foto's uit de Marvel-film van regisseur Daniel Espinosa, bekend van films als Safe House en Life. Vanaf 27 januari kun je Morbius in de bioscoop gaan kijken.


Morbius: vanaf 27 januari in de bioscoop
"Een van Marvels meest meeslepende en conflictueuze personages komt naar het grote scherm als Oscar-winnaar Jared Leto verandert in de raadselachtige antiheld Michael Morbius," luidt de synopsis.

"Gevaarlijk ziek door een zeldzame bloedziekte en vastbesloten om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan, onderneemt Dr. Morbius een wanhopige gok. Hoewel het een regelrecht succes lijkt, wordt er een duisternis in hem losgelaten. Zal het goede het kwade overheersen - of zal Morbius bezwijken voor zijn mysterieuze nieuwe driften?"

NieuwsFilm

meest populair