Komt er eigenlijk ooit een vierde 'Harold & Kumar'-film?

Komt er eigenlijk ooit een vierde 'Harold & Kumar'-film?

Schijnbaar is het lastig, maar zeker niet onmogelijk!

Jaren voordat John Cho de rol van Hikaru Sulu in meerdere Star Trek-films speelde, was de acteur te zien in de door stoners zo geliefde Harold & Kumar-franchise. De grote vraag van de fans: komt er ooit een vierde deel?

In de Harold & Kumar-films spelen Cho en Kal Penn twee kansloze vrienden die in allerlei belachelijke situaties terechtkomen. Het laatste deel, A Very Harold & Kumar Christmas, is inmiddels alweer tien jaar oud.

Lastig, maar mogelijk
Nu heeft Cho zich uitgelaten over de kans op een vierde deel. Hij geeft aan dat het vandaag de dag lastiger is om zo'n film te maken, maar niet onmogelijk:

"Er zitten een hoop politieke en racistische grappen in die films, en ik weet niet hoe dat nu zou gaan. Ik heb geen idee hoe we zoiets zouden kunnen navigeren. We denken erover na, maar het is veel moeilijker dan vijf jaar geleden. Maar ik zou het graag willen, want ik ben dol op de personages. Laten we hopen dat het lukt."

Daarnaast zijn beide hoofdrolspelers ook gewoon heel druk. Cho was te zien in de Netflix-serie Cowboy Bebop en mag vermoedelijk opdraven voor een tweede seizoen, terwijl Penn naast zijn acteercarrière ook bezig is met politieke activiteiten. En Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, de bedenkers van Harold & Kumar, zitten tot aan hun nek in de Cobra Kai-gekte.

Wat denken (en hopen) jullie? Komt er ooit een Harold & Kumar 4?

NieuwsFilm

meest populair