Jennifer Lawrence over haar acteerpauze: "Heel veel seks gehad"

Jennifer Lawrence over haar acteerpauze: "Heel veel seks gehad"

Toch is de actrice blij terug te zijn, al maken haar collega's haar het leven wel 'lastig'.

Jennifer Lawrence is een uiterst populaire actrice en heeft de grote filmrollen voor het oprapen. Toch wilde ze het in 2018 ietsje rustiger aandoen en nam ze een pauze. Nu blikt ze terug op haar 'lange vakantie' en haar terugkeer naar Hollywood.

De met een Oscar bekroonde actrice was recentelijk te gast bij Stephen Colbert's Late Show, waar hij de nodige vragen stelde over haar pauze: "Wat heb je eigenlijk gedaan? Heb je het een beetje naar je zin gehad, in die drie jaar tijd dat je niet te zien was?"

Antwoord
Lawrence kwam met het volgende antwoord: "Het was erg fijn, in mijn vrije tijd heb ik heel veel seks gehad! Maar ik heb ook gewoon wat tijd voor mezelf kunnen nemen. Met de pandemie hebben we allemaal niet veel kunnen doen, dus ik ben veel thuisgebleven en hield me bezig met koken en schoonmaken".

Toch is de actrice blij dat ze nu terug is. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in de Netflix-film Don't Look Up, waar ze zich nu over uitlaat: "Ik herinner me voornamelijk een scene toen ik in de auto zat met Leonardo DiCaprio en Timothée Chalamet".

Gek
Lawrence zegt dat de twee bekende acteurs haar probeerden gek te maken: "Timothée was gigantisch opgewonden om eindelijk het huis uit te komen. Het was dan ook zijn eerste scene voor de film, dus hij had er veel zin in".

"Leo had een muzieknummer uitgekozen dat hij maar bleef afspelen in de auto en hij was er de hele tijd over aan het praten. Die dag was hel!' grapt de actrice.

NieuwsFilm

meest populair